Nieuwe koers en loopbaan

In diverse sectoren zijn veel bedrijven in de problemen gekomen en sommige zelfs failliet. Consequentie hiervan is dat mensen hun baan verliezen of merken dat de baan niet meer goed bij hen past. De lock-down heeft voor veel mensen ook geleid tot een noodgedwongen rustperiode en reflectiemoment. Reflectie op hun leven: privé- en werksituatie. Het inzicht kan ontstaan dat je iets anders wil, maar dat je nog niet precies weet wat en hoe?

Het programma bestaat uit twee samenhangende sporen. In het eerste spoor ga jezelf aan de gang door middel van het volgen van 8 e-learning modules over persoonlijk ondernemerschap en 21 werkopdrachten. De essentie van dit spoor is inspiratie opdoen, reflectie op nieuwe koers en versterken van je ondernemerschap.

Het tweede spoor betreft persoonlijke begeleiding door een loopbaan coach. Deze begeleiding bestaat uit 14 krachtige online coaching sessies van 30 min en 2 fysieke 1 op 1 adviesgesprekken.

Het programma kan qua intensiteit en snelheid op de persoonlijke situatie worden afgestemd. Het programma is te volgen in 7, 14 of 21 weken.

Prijs voor deelname is € 2.450,- (exclusief btw en inclusief materialen).

Het traject levert het volgende op:

  • beter inzicht in je ambities, passie en talenten
  • groei in persoonlijk ondernemerschap
  • een nieuwe loopbaanrichting
  • meer energie, meer richting en meer werkplezier
  • groei en activering van je persoonlijk netwerk t.b.v. je ambities