Wij zijn een netwerk van gepassioneerde ondernemende trainers, die zich als gids opstellen voor mensen die willen groeien in persoonlijk ondernemerschap. Het trainers netwerk is een organisch netwerk, waar andere trainers geïnspireerd raken om een bijdrage te leveren aan onze gezamenlijke droom.

Dit initiatief is opgezet door Robert Tjoe Nij en Marlon Alvares van www.bewegingveroorzakers.nl.

 

Telefoon: Robert Tjoe Nij (06-53215978) en Marlon Alvares (06-15030676).

Robert Tjoe Nij

Initiatiefnemer & Trainer

Mijn droom: mensen inspireren en ontwikkelen tot een gepassioneerde persoonlijk ondernemer, met maatschappelijk betrokkenheid.

Mijn onderneming: als adviseur, trainer/coach help ik mensen en organisaties te ondernemen met een hart.

Mijn bestemming: mensen de weg laten zien en ervaren dat het handelen vanuit je passie, je talenten en je ware persoonlijkheid, energie geeft en geluk brengt.

Mijn lijfspreuk: als je de intense kracht van zachtheid ontdekt, is elke tegenslag een overwinning op jezelf.

Mijn inspirators: Edgar Tjoe Nij (mijn vader): altijd er staan om te helpen.  Barack Obama; visie, leiderschap en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.

Marlon Alvares

Initiatiefnemer & Trainer

Mijn droom: realiseren van een resort in Suriname als ont-spannings-, ont-moetings- en ont-wikkelplek voor westerse managers, weeskinderen en toeristen.

Mijn onderneming: Touchée Management Consultancy helpt mensen (en bedrijven) om te bewegen om effectiever met zichzelf en met elkaar om te gaan.

Mijn ervaring: Mijn ervaring is dat gepassioneerde mensen met veel meer plezier en succes doen wat ze doen in tegenstelling tot functionarissen die hard hun best doen om hun rollen te vervullen.

Mijn lijfspreuk: de kracht van bewegen is, bewegen door te ont-dekken, bewegen door te ont-moeten en bewegen door te ont-wikkelen.

Mijn inspirators: Ghandi