Wij zijn een netwerk van gepassioneerde ondernemende trainers, die zich als gids opstellen voor mensen die willen leren persoonlijk te ondernemen in hun passie. Het trainers netwerk is een organisch netwerk, waar andere trainers geïnspireerd raken om een bijdrage te leveren aan onze gezamenlijke droom.

Dit intiatief is opgezet door Robert Tjoe Nij (1ZIJN Advies Training Coaching) en Marlon Alvares (Touchee Management Consultancy).

Gegevens 1ZIJN Advies Training Coaching
Frans Halslaan 233 2343 EE Oegstgeest
Telefoon 06-53215978
IBAN: NL72 INGB 0006 4815 25
KvK: 57493065
BTW: NL175108298B02

Telefoon: Robert Tjoe Nij (06-53215978) en Marlon Alvares (06-15030676).

Robert Tjoe Nij

Initiatiefnemer & Trainer

Mijn droom: mensen inspireren en ontwikkelen tot een gepassioneerde persoonlijk ondernemer, met maatschappelijk betrokkenheid.

Mijn onderneming: als adviseur, trainer/coach help ik mensen en organisaties te ondernemen met een hart.

Mijn bestemming: mensen de weg laten zien en ervaren dat het handelen vanuit je passie, je talenten en je ware persoonlijkheid, energie geeft en een omgeving mobiliseert voor belangrijke prestaties.

Mijn lijfspreuk: als je de intense kracht van zachtheid ontdekt, is elke tegenslag een overwinning op jezelf.

Mijn inspirators: Edgar Tjoe Nij (mijn vader): altijd er staan om te helpen, Lance Armstrong: passie en doorzettingsvermogen, Barack Obama; visie, leiderschap en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.

Marlon Alvares

Initiatiefnemer & Trainer

Mijn droom: realiseren van een resort in Suriname als ont-spannings-, ont-moetings- en ont-wikkelplek voor westerse managers, weeskinderen en toeristen.

Mijn onderneming: Touchée Management Consultancy helpt mensen (en bedrijven) om te bewegen om effectiever met zichzelf en met elkaar om te gaan.

Mijn ervaring: Mijn ervaring is dat gepassioneerde mensen met veel meer plezier en succes doen wat ze doen in tegenstelling tot functionarissen die hard hun best doen om hun rollen te vervullen.

Mijn lijfspreuk: de kracht van bewegen is, bewegen door te ont-dekken, bewegen door te ont-moeten en bewegen door te ont-wikkelen.

Mijn inspirators: Ghandi